evo mene ponovo (opet s novim upitima)
http://img831.imageshack.us/img831/8830/16474680.png
htio bi da imam ovakav (samo gornji dio, di ide duzina pjesme, info (title - artist), netreba mi ovo za prebacivanje, naprijed, nazad, random jer to vec sad imam sve na shortcat-ovima, no volio bih ako je moguce izvest da pod nekom (ajmo reci strijelicom - "drop Down menu" mogu imat playliste...da ubacim recimo u taj "crni/glavni dio" onak malu strijelicu prema dolje ili moze i pisati playliste pa da mogu odabrati (ili u donjem dijelu). BTW dal se moze staviti na shortcat playlista npr. 80's CTRL + 1, Domace CTRL + 2...
isto tako dal mogu u popis pjesama (playlisti) u pozadini staviti kao u winampu onaj "visualation" gdje se preljevaju/pretvaraju itd itd (vidio sam da na forumu foobar-a imaju ljudi slicno rijesenje)
mali popup kad se pjesma promjeni pa iskoci sastrane, koja ide... (edit: sad sam tek skonto da je vec ubaceno u foobar taj mali popup kad sam ga spustio u tray)
U kratkim crtama sto trebam

-sto jednostavniji i oku ugodniji config, znaci da imam info o kvaliteti, extension, title, artist, popup menu (kad pjesma krene)...
zahvaljujem unaprijed
EDIT: moze preporuka za channel mixer spojeno mi je na kucno kino 5.1, SPDIF
EDIT 2: evo htio bih da ovako izgleda, znaci uber jednostavno, jedino sto bi bilo super ako moze iza te playliste biti spectrum ili nesto drugo, da me neubija ta bijela boja