Tema: FIFA11 PC
View Single Post
Staro 24.09.2010., 13:01   #74
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Makar prolazim kroz Novsku i Jasenovac kad idem za faks u Bihać, navračao nebih ipak

Vječna rasprava da, ali to sve što si naprisao, kao da si opisao PES.
Kao što sam rekao, a vjerujem da će se večina složiti samnom, KONAMI nije izdao pošten PES od 2006-ice, koji je i sam bio osrednja igra da nije bilo raznih modanja i patcheva koji su ju pretvorili u vrhunsku zabavu.
Nakon toga sve gore i gore.
FIFA pak, od 2002 nije izdala poštenu zabavnu arkadu, ali kako god da bilo, zadnjih godina (2009 i 2010) FIFA prerasta u simulaciju veću nego što je PES ikada bio.
Na stranu grafika, koja meni ove godine u FIFI baš i nije prejaka, same fluidne kretnje, realnost pokreta i težina kontrole lopte dok je protivnički igrač do tebe su me stvarno impresionirale.
Ma možemo sedam dana pisat ovako, jbga, svatko nešto voli. I uvijek je tako bilo i biti će. Isto kao što se tamo u f1 2010 temi pljuje većinom po igri, a meni je igra odlična.

Samo ti svrati, šta si se uplašio odma
U jasenovcu živim, u novskoj radim, kafica/sok/something else to drink - može skoro uvijek.