Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 24.09.2010., 12:30   #284
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja sam sad na Monte Carlu...bit će gadno, kvalifikacije su zapravo dobivena utrka.

Dok se stavi na hard ili expert + legend AI jako je teško, a jedna jako velika stavka koja određuje težinu u svemu tome je tires simulation.
Dok je na ON - muka živa nakon par krugova dok potrošiš one mekše gume, dok je na OFF to čist druga priča.

Tako da ono, tko god kaže da je igra jako lagana jer je odigrao možda pol sate na easy ili medium, stavite si na expert + legend, pa mi onda to recite, pogotovo ako igrate sa nekim bolidom srednje jačine, a o slabijim ekipama da i ne govorim.

Dade se taktizirati sa gumama. Odvoziti kvalifikacije na tvrđima, pa dulje ostati na stazi u utrci, ići u boks u recimo 7.krugu i slično.

Ako neznate, možete si odrediti u kojem krugu hoćete u boks, jer je inače automatski 4.krug na svim stazama, ako se ne varam.

Iritira onaj bug u boksevima, tako da se drugačijom strategijom, odnosno kasnijim odlaskom u boks to može izbjeći.
Zbog tog buga su i rezultati utrke čudni, barem meni u ovih prvih 5 utrka. Par puta se znalo dogoditi da netko iz top 3 tima bude pri kraju poretka, a lotus čak u bodovima.

U zadnjoj utrci u Barceloni sam uspio pobijediti, stvarno odlična staza, bilo je gusto do zadnjeg zavoja. Stisnuo me ni više, ni manje nego Alguersuari koji je išao u boks par krugova prije utrke, a prije toga mi je za vratom bio Alonso koji je bio na kraju tek oko 10.mjesta. Znači da bug igra veliku ulogu i u rezultatima utrke.
A oba Red Bull-a - DNF.

Odvozio sam na time trial onu novu stazu u Koreji. Meni je prezakon, Spa mi je na prvom, Barcelona na drugom, a ova odma iza njih zasad.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 24.09.2010. u 12:38.
TheBEaST je offline   Reply With Quote