Tema: Darksiders
View Single Post
Staro 24.09.2010., 11:03   #33
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Ufff, kako se slazem s ovim,ovo je pateticna igra. Zali Boze 14gb
? Jest, igra leti...da samo rezolucija, kao kod vecina hc portova sa konzole, ali leti?
I u cemu je problem, jesi uopce dao igri šansu, pa igra je pravi mali dragulj. Dugacka, rewarding, izazovna sa bossovima cak i na normal.
Podsjetila me na legacy of kain serijal, otvorene velike mape, backtracking, otkljucavanje novih powera i skillza. I šta uspoređujete igru sa dmc kad nije to, ok ima neki combat, kakav takav, kao i u kainu, jednsotavan combat, puzzle u stilu zelde, cak i bumerang, i predkraj su prejake puzzle sa tornjevima i, ono možeš da izludiš ako nisi skoncentiran i strpljiv. Mix više žanrova, ali stvarno jako dobro uklopljeno, i koliko sam skužio, to je prva igra od tih developera, prilicno dobar posao da naprave neki novi IP na tržištu, makar i mix žanrova.

Plus priča je fkt ok, ja to nisam mogao ispustiti dok sam igrao na xboxu, stvarno me vratilo u dane kaina i želio sam samo ići dalje i dalje. puzzlove riješiš ako imaš mozga bez problema.
Još i dobiješ svog apokalipska vatrenog konja heeej how coool is that...
Da ne govorimo kako je epičan kraj, najava za sljedeći nastavak, ma WAR rula, igra rula, art i stil igre rula. Jbga...možda i nije loše da se sve okrene konzolama, ocito gejmeri na piceku bi samo igrali rFactore i COD-ove.
Death_Bringer je offline   Reply With Quote