Tema: Darksiders
View Single Post
Staro 24.09.2010., 10:21   #30
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Neznam zasto, al DMC serijal mi je puno bolji od Darksidersa (ako izuzmemo preseravanje od Dantea i Nera, koje jedva toleriram). Jednostavno, skupim fist weapon, koje na prvi pogled rastura sve, igram ping-pong sa mobovima. Dodjem na pocetak a tamo onaj najjadniji zombie, vec mu predvidjam gadan kraj, 1-2-3-4-5-6.... udaraca, pa krepaj vise jebote. Interesantno kako u late game mobovima manje udaraca treba nego onima sa pocetka igre bez lvlanih oruzja. Mislim da imaju isti health poluraspadajuci zombie i footmen sa oklopom i sjekircetom...
Comboi....ma ocaj. Sve se svelo na uppercut i air slash. Dobijem pistolj kao weapon, mislim se, cool, long range koljacina....osim sta ama bas sve zivo dodje komotno do mene i opali me, makar ja pucam po njima cim su dosli u domet, osim par mjesta gdje treba napucat visece mobove (i bossa), totalno useless.
Finishing moves, svaka klasa moba ima svoj finishing move. Jedan jedini, dopizdilo mi vise gledat kako mu skinem noge (il ruke) i onda popola... da bar ima par razlicitih finishera da razbije monotoniju.
10ak min igranja kod frenda na xboxu mi je bilo zabavno, na PCu...osim zali boze 14gb i 5 dana uploada, jedva cekam da predjem i brisem.
P.S. - kontrole su jos uvijek sranje. Kamera pod kontrolom misa je na trenutke ocaj, okrenem se i tako se sve zavrti kao da je sens max, da vise neznam odakle sam dosao i gdje idem.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 24.09.2010. u 10:28.
BladeRy je offline   Reply With Quote