Tema: C++ noob.
View Single Post
Staro 24.09.2010., 07:57   #19
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Ahab Pregled postova
Čitam i ne vjerujem kako na ovom forumu pojedinci popljuvaše čovjeka; gotovanom, nesposobnjakovićem, lijenčinom, plačipizdom, drznikom, bezobraznikom ga nazvaše. U samo nekoliko postova, a da nisu ni pročitali pitanje.
Ponuđeno mu je bilo i rješavanje zadataka uz novčanu naknadu.
Nastup je bitan, a po onakvom nastupu gore ja mu nebi to radil niti za neznam koje pare.......
Citiraj:
I, bez uvrede, za onoga koji je odslušao "16 tipova matematika i fizika" moglo bi se pomisliti da je fakultetski obrazovan te ne bi trebao pisati "šta", "netreba", "prihvačat"...možda na tom super-faksu nije prihvačen pravopis hrvatskoga jezika jer isti nikome netreba...šta god.
Ne brini, nisi me uvrijedil jer i sam znam da nisam primjer pismenosti. To me još manje dira kad pogledam što svakodnevno pišu naši novinari u dnevnom tisku i koje provale valjaju voditelji dnevnih informativnih i dokumentarnih emisija..
Citiraj:
Čovjek je postavio naslov "C++ noob" (poslije se došlo do zaključka da ne zna niti o kojem jeziku se radi), naglasio da je nezainteresiran za predmet, no ispit mora položiti te mu je potreban savjet u vezi literature. Nije tražio rješavanje zadataka, jasno mu je da to ne bi pomoglo.
Citiraj:
Pored toga, zašto je toliko teško povjerovati u priču o lošem predavaču?
Zašto je teško povjerovati da postoje ljudi koji o programiranju pojma nemaju?
Reci pošto si studiral makar pod satre dane, ti nisi imal niti jednog lošeg predavača? Ja mogu nabrojit barem 5 svojih kojima nebi dao dvije ovce na čuvanje jer bi barem jednu izgubili, a kamoli im dao predavat na faxu.
Kako je već netko gore napisal, nije ni prvi ni zadnji koji taj predmet mora progutat, naučit i proć kao i svi ostali...
Citiraj:
Nisu svi rođeni s računalom, konkretno, moja malenkost bila je prisiljena studirati "pod stare dane". Srednja škola završena davno, računalno predznanje nikakvo - kad sam upisao fax nisam znao ni uključiti komp (posuđenu staru kantu koja je 5 minuta dizala Win98 a nakon toga često odbijala svaki oblik suradnje).
Ti si uspio PC "pod stare dane" prožvakat a on nemože/ne želi u svoje vrijeme nešto naučit iako mu to treba da završi fax. ..
Citiraj:
Po pitanju programiranja...C sam zavolio uz Đureka (koji me jahao k'o sansku kozu).

@Zajeb
Ako možda nisi uočio, na adresi koju napisah u trećem postu iznad, pri dnu stranice, osim dodatnih materijala, imaš i primjere zadataka sličnih tvojima (s rješenjima) .

Još savjet: zasigurno poznaješ nekoga koji bi ti, za početak, pomogao s nekoliko sati instrukcija, mnogo će ti značiti.

Sretno.