Vječna rasprava, samo ne volim bisere poput hammera. Dođi do novske pa ti dam malu školu pesa

Pa'š vidit šta je mučenje da se obraniš....
Fifa je od pamtivijeka na pcu bila i ostala arkada.
Pes igram od pes1 originala sa debele plejke prve koja se nije mogla čipat pa do dana današnjeg svaki koji je izišao po jedno tisuću sati svake godine.
Fifu sam igrao od fife 95 svaku do fife 2002., od tada mi je pravo počela ić na živce, nakon toga samo bih je nabavio kad izađe, odigrao s frendovima par tekmi, potvrdio pravilo da je glupa igra, nedorečena skroz, i nastavio dalje igrat. Isto mišljenje dijelim i ove godine - igram demo novog pesa otkad je izašao i isto tako i fifin demo sam odigrao par sati - fifa je opet katastrofa, glupe kretnje igrača, golman banana, itd itd - dok se na pes-u vidi da su se trudili ispravit većinu nedostataka u odnosu na prošli - dodavanja su puno teža i realnija (i obično, i u for i centaršut), popravili su slobodnjake, sudac je 200% bolji itd. Zamjerka ide na golmane koji su i dalje čudni i na penale koji su opet kao i lani katastrofalno napravljeni za izvođenje.
Ali da rezimiram cijeli post - igranje demo-a nove fife me nije fasciniralo niti malo, kao da sam zaigrao bilo koju fifu unazad x godina; ništa pametno, ništa novo i spektakularno.
Kako sam naveo, od 2002. nadalje pričam o pc verzijama jedne i druge igre.