Citiraj:
Autor borny
Nisam uvrijedio PW niti kažem da je stvar loša/ne funkcionira. Samo mi se ne da hodati po šumi. Eventualno trčanje po Maksimiru.
|
Ma sala, sve je jasno
Citiraj:
Autor borny
Twist sa bučama, joj da mi je to vidjet 
|
Pa vidjet ces. Markov je osigurani prostor koji je pod 24h nadzorom. Dobit ces 4 snimke.
Jednu za advokata a ostale za potrebe HRT/RTL/NovaTV, odnosno njihovih priloga u kojem ce te pokazati u svojim informativnim prilozima tu vecer
Citiraj:
Autor borny
Vidim, kužiš se...  Kolega?
|
ccc
Pa nisi coe'k iz 80-tih ako nisi Bmx vrtio i Break tancao

Ne mogu naci kljuc po kojem bi - ako je youtube ima - pronasao legendarnu LEDO reklamu gdje mi se prijatelj pojavljivao kao jedan od BD-a. Poznata reklama za ledo stapic. Za ono vrijeme svi su se iznenadili kak su dobar ukus imali za ideju.
Citiraj:
Autor borny
EDIT: našao teretanu dosta blizu, preko puta Lidla (ex Konzum) na Av. Dubrava. Čekam da mi se promotor sa forum.hr javi, pa ću napisati detalje ako netko bude zainteresiran.
|
Odlicno, vazno je da ti pase prostor.
Citiraj:
Autor Vuco
I nakon mjesec dana se sazna da su imali urođenu manu na srcu ili negdje, koja je to uzrokovala. Ali, o tome naravno nema članka...
|
Decki pa nismo od jucer.
Za takve stvari ima jako puno razloga i najcesce imaju veze s popratnim presucivanjima "takmicar i utreniranih" junaka koji imaju dva paralelna treninga i strategije : jednu koju predocuju ljudima i onu koju potajno odradjuju. Jedan mladi DIF-ovac koji je pefektno odradjivao treninge. Cudio sam se zasto toliko forsira kruzne kad je imao i staminu i izvodjenje bez greske. Svaki dan knjiga, plan rada i jos je tada vrhunski trcao na Jarunu s nama. A bas atletski tip na granici BB aspiracija. I jednog dana saznam da je zdravlje doveo na rub vegetacije. Toliko je kreatina tapetirao da mi nije bilo jasno da mu trener nije odvalio tri samara i dobro ga streso! Nazalost isti taj trener (inace super sportas) je ujedno bio izvor nabave i jos kojecega.
Bolna je tema cak i kad znamo dobro osoblja nekih teretana, da je puno trenera ujedno i veza za pomocna i "odmocna" sredstva koja cine atraktivne treninge ali ne bez cijene.
Mozak je lako varati da je tijelo "odmoreno" sve dok se organ ne pobuni i posalje racun na naplatu! A onda se nadajmo najboljem ili budimo statistika. Puno je razloga i vidio sam ih bogme dovoljan broj da uvijek budu na pragu prevelike samouvjerenosti ili jos gore, malog znanja a prevelikog povjerenja u "frenda" koji nabavalja "pravu stvar" za odmor! E onda se nekima odmor pretvori u onaj vjecni.
Davno sam ulovio jednog mladjeg decka koji je stalno povecavao bench. Bench mu je bio opsesija. Ulovim ja njega u sobi do saune kako se on fino pika serumom bajnim! Ali njegov šok nije bio u tome da mu je neugodno ili da zali zbog toga. Vec samo preklinjanje da to ne smije nitko znati. Nikad to ne smijem nikome reci! To je bilo njegovo razmisljanje. Publika je bila vaznija od razuma.