Sljeme odradjeno i danas.
Leustekom gore, na sam vrh direktno desno od Bijelog spusta - celicenje za kraj
Spust kao za 57icu, na drugom krizanju s cestom, nakon ona dva velika dropa na kratkom razmaku, cestom desno i nakon nekog vremena skrecemo u sumu i tom stazom dolazimo na isti makadam koji prolazi pored stupova sjedeznice te dolazimo na ono famozno skretanje gdje se obicno ide lijevo na Gipsovu stazu.
...eee, sad se ide desno (tamo gdje sam ja jucer fulao pa se vracao) i tu slijedi par tehnicki zahtjevnijih detalja, singletrack, kombinacija 55ice i 57ice pa singletrack pa serpentine paaa....sam se pogubio - ne garantiram da je redosljed tocan
Uglavnom, jako lijepo i zanimljivo, pogotovo singletrack kroz gustis...treba to ponoviti jos koji puta - ali bez vodica (frenda) ne idem
Za kraj je pala i Dotrscina, ali ne onim kanalom i potokom (zbog blata) vec jednim brzim puteljkom izmedju potoka i makadama - taman, jurcanje za kraj, brza i zabavna staza.
track:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=twgslounhnbgfmfw
@Matesonik
Pogledaj si u Hervisu Soft Shell Kilimanjaro, jakna je vodo i vjetro nepropusna (ima membranu koja dise)...cijena 225kn, (bila 500-600kn) pitanje ima li ih jos...ja sam si jednu smedju utrzio, onako usput...za soft shell to je smijesna cijena. Odlicnog je kroja i super izgleda.