View Single Post
Staro 23.09.2010., 10:29   #38
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Talking

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ja bi se usudio reći da niti jedan pc 2.1 sistem ne valja. Do koje frekvencije ti subovi lupaju u pravilu? 150hz? Da se mene pita to ne bi imalo šta tražiti iznad max. 60hz.
Moj drma do 300hz.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
fleks (opet) ima sub koji rastura za nikakve pare, jedino se za njega mora kupiti još el-niš industrijsko pojačalo koje je opsluživalo razglas bivšeg tpk za 300kn i monacor 38cm za 400kn, kutija od ormara i voila - jedan zvučnik za cijenu trećine cijelog seta.
LOL. To je upravo sistem po kojem sam jednom prijatelju prije možda 10g rješio sub za rođendanski parti jer je največe ograničenje bila lova.
jen, dva
Inače ,što se ekipa više nalokala , to im je bolje rokalo

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, možeš-jedan je problem kuda sa tim.
Nagledao sam se stolova za komp kod brdo ljudi i to su u pravilu stolići 70 cm široki na koje nemreš ništa stavit .
Moj stolič je 60x40 i na njega jedva stane tipkovnica i miš

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ne znam koliko je isplativio ulagat u manji stereo isključivo za korištenje na računalu (mp3-ce, tu i tamo pogledat koji video ili film+malo igranja)

Na kraju krajeva stvar je ista kao i sa svim ostalim, do onog kaj tebi treba-ako je na prvom mjestu mjuza onda je to stereo, ako se voliš poigrati na kompu, pogledati koji film i malo poslušat mjuzu onda je 2.1 nekak logičniji.
Zadnje vrijeme se učim živjet s svojim Vivaks 5.1 sistemom da imam neki zvuk kad kliknem na koji jutub video i s obzirom na alternativu to obavlja svoj posao ok. Nažalost na stolu nema mjesta za zvučnike ali tu su samostoječi da glume stalak...

Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova

Ne da su se stakla tresla, nego cijeli drveni okviri prozora.
najbolje da je gradilište / da se gradi kakva zgrada u blizini. E to je život a Logijev bub

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Imam ja dva aktivna monitora na stolu, svaki po 15kg i 225w rms snage pa susjed poskakuje dok sjedi na wc-u.
znači ti se furaš na Nearfield Listening
...a susjed na normalno

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
OMFG na sta se ova tema pretvorila. Jelc daj to molim te stavi pod lokot.
Parti brejker

Citiraj:
Zabava do jaja i nazad".
prije zabava do titinusa - bez nazad

Citiraj:
I daj vise sjašite sa tim Z5500 VS svi ostali 5.1 sistemi..
nije li interesantno kako se uvjek svi nanovo nađemo o tome trošit tipkovnicu..

show must go on!