Citiraj:
Autor Bluzer
Ja bi se usudio reći da niti jedan pc 2.1 sistem ne valja. Do koje frekvencije ti subovi lupaju u pravilu? 150hz? Da se mene pita to ne bi imalo šta tražiti iznad max. 60hz.
|
Moj drma do 300hz.
Citiraj:
Autor syss
fleks (opet) ima sub koji rastura za nikakve pare, jedino se za njega mora kupiti još el-niš industrijsko pojačalo koje je opsluživalo razglas bivšeg tpk za 300kn i monacor 38cm za 400kn, kutija od ormara i voila - jedan zvučnik za cijenu trećine cijelog seta.
|
LOL. To je upravo sistem po kojem sam jednom prijatelju prije možda 10g rješio sub za rođendanski parti jer je največe ograničenje bila lova.
jen,
dva
Inače ,što se ekipa više nalokala , to im je bolje rokalo
Citiraj:
Autor Jelc
Pa, možeš-jedan je problem kuda sa tim.
Nagledao sam se stolova za komp kod brdo ljudi i to su u pravilu stolići 70 cm široki na koje nemreš ništa stavit  .
|
Moj stolič je 60x40 i na njega jedva stane tipkovnica i miš
Citiraj:
Autor Jelc
Ne znam koliko je isplativio ulagat u manji stereo isključivo za korištenje na računalu (mp3-ce, tu i tamo pogledat koji video ili film+malo igranja)
Na kraju krajeva stvar je ista kao i sa svim ostalim, do onog kaj tebi treba-ako je na prvom mjestu mjuza onda je to stereo, ako se voliš poigrati na kompu, pogledati koji film i malo poslušat mjuzu onda je 2.1 nekak logičniji.
|
Zadnje vrijeme se učim živjet s svojim Vivaks 5.1 sistemom da imam neki zvuk kad kliknem na koji jutub video i s obzirom na alternativu to obavlja svoj posao ok. Nažalost na stolu nema mjesta za zvučnike ali tu su samostoječi da glume stalak...
Citiraj:
Autor Flikoman
Ne da su se stakla tresla, nego cijeli drveni okviri prozora.
|
najbolje da je gradilište / da se gradi kakva zgrada u blizini. E to je život a Logijev bub
Citiraj:
Autor Bluzer
Imam ja dva aktivna monitora na stolu, svaki po 15kg i 225w rms snage pa susjed poskakuje dok sjedi na wc-u.
|
znači ti se furaš na
Nearfield Listening
...a susjed na normalno
Citiraj:
Autor srale7
OMFG na sta se ova tema pretvorila. Jelc daj to molim te stavi pod lokot.
|
Parti brejker
Citiraj:
Autor srale7
Zabava do jaja i nazad".
|
prije zabava do titinusa - bez nazad
Citiraj:
Autor srale7
I daj vise sjašite sa tim Z5500 VS svi ostali 5.1 sistemi..
|
nije li interesantno kako se uvjek svi nanovo nađemo o tome trošit tipkovnicu..
show must go on!