Citiraj:
Autor Computer_Modder
A gle, zao mi je baciti to napajanje jer sam cuo da je Frontier par puta bolji od Codegena i LC Powera. A napajanja viska nemam, a ovo sta imam je katastrofa.
Tako da, ako se moze oziviti nekako bilo bi super, ako ne, naici ce neko s trznice.
PS: to napajanje je bilo u prodaji za 100KN: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=185846 (druga stavka u prodaji), tako da smatram da valja nesto (osim sto je covjek zaboravio saraf ispod PCB (kad je spajao drugi vent) pa je iskrilo isti dan kad sam kupio...)
|
jesi ti pusio, onu, marijuanu? kakvih crnih 100 kuna pobogu, kakvih par puta bolje? mozda si se zajebao pa mislio na fortrona, to da (naspram codegena recimo, lc je cist solidan), ali frontier......... pa brate mili kutija cigareta plus upaljac je teze nego to napajanje, iznutra izgleda ko ocisceno pile, smijesno nesto. kakva kvaliteta, ja sam imao jednog duze vrijeme, to je cvicalo kad je komp bio ugasen.
sranje, bacaj u smece, a ovaj sto prodaje na trznici frontiera za 100 kuna je lik. i ima biti pravo lik, nitko mu ne brani, isto tako je mogao staviti 250 kuna, ako prode - prode. ali racunaj da svatko sa iole znanja i iskustva ce se samo nasmijati na tih 100 kuna, pogotovo kad za cijelo novo iz trgovine kuciste sa napajanjem platis 250-300 kuna..............
izvadi ventilator ako ti treba, pocupaj si koji kondenzator ako ti treba, i bacaj.