View Single Post
Staro 22.09.2010., 22:21   #2181
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
@Elpresidente1 and vedranzeman

Prvo bih htio reć da nisam baš detaljno gledao link koji sam dao za potrošnju jer sam malo žurio te se zahvaljujem forumašu vedranzeman-u na prosvjetljenju i jako bitnim činjenicama kao što je korišteno napajanje i da je to potrošnja iz utičnice, hvala

E sad ja i dalje mislim da ne Fortron II 400w ne radi s dvije 4850 ili bi radio na jedvite muke...
Nije mi bilo teško raskopat svoje dvije iz crossfire i provjerit kod prijatelja koji ima navedenog fortrona i jednu 4850. Ta kombinacija uredno radi nekih već 1 god i + nešto sitno..

Red je da i navedem konfu:
Ploča: GA-MA785GT-UD3H (dakle ima CF ali je drugi slot x4)
Cpu: x2 240 athlon @ 3,50ghz 1,35v
Ram: 2x1gb ddr3 1333
Hdd: 2 kom (500 + 250 gb)
1 optički uređaj, te par usb uređaja, tj miš i tipkovnica i 1 gamepad)

Kad je ubačena druga 4850 komp se uredno probudio, podigao windowse.. driveri se instalirali... 2 restarta da budem siguran da rade obe u CF...
gpuz uredno prikazuje da je CF omogućen... dakle extra za sad

Pokrećem BC2 (pošto nema nikakvih 3dM instaliranih na kompu) mapa se loada
igra kreće ... 4 koraka i shut down...
komp ne reagira na pokušaj ponovnog paljenja... ok gasim napajanje pozadi ... ostavljam minutu... palim ponovo normalno se boota uz standarnu poruku prije welcome screen-a da izaberem kakav ću način bootanja jer je došlo do neočekivanog gašenja ... pokrećem ponovo BC2 i opet isto, opet se ugasio ...

E sad nisam stvarno imao vremena da vratim cpu na default i onda probam kao ni da isprobam neku drugu igru.... no mislim da i nema potrebe jer fortron svejedno ne bi mogao izgurat 4850 u CF tj siguran sam 99,99%

Da li ste još sigurni da bi Fortron izgurao dvije 4850?
Probat ću čim stignem samo s najnužnijim tj jednim diskom i cpu na defaultu pa javim rezultat no ako netko ima slična iskustava ili priliku isprobat nešto slično bilo bi dobro da napiše ...
Jooj je offline   Reply With Quote