Citiraj:
Autor jurbAs
pa cak ovaj zadnji i nije toliko skup... mene isto brine sama ergonomija misa jer imam osjecaj da je to dosta naruseno de stvarno hammer napisi jos nesto nakon mj dana koristenja
|
Baš se danas sjetih da sam zaboravio napisati detaljniji osvrt (za koji ni danas BTW nemam vremena

)
Što se tiće ergonomije, to neće nikome predstavljati problem jer se stvarno može namjestiti kako hoće.
Drugo, netko je bio spomenuo neudobnost zbog puno ovih rupa, odnosno praznina; evo nakon mjesec i pol i dalje miš savršeno leži u ruci i te praznine se ni ne osjete jer su na strateškim mjestima da ne utječu na taj filing u ruci.
Nema nikakvog klimanja dijelova niti ičega sličnog, sve je čvrsto na svom mjestu, a ja i nisam baš nježan kad ga imam u ruci

Kvaliteta izrade i u rangu Logia
Ako netko ima Razer Goiathus COntrol podlogu, neka ne kupuje miša (ili nek promjeni podlogu

), jer podloge sa takvim dubokim brazdama ne rade baš dobro dobro sa ovako osjetljivim mišem - kursor se zna pomicati dok miš stoji na mjestu - primjetio sam da se to događa samo u prvih 15-ak minuta nakon paljenja odnosno podizanja OS-a, možda dok se senzor "ne navikne" na podlogu, ali po ponovnom paljenju opet dolazi do toga. Smanjenje sensitivitya donekle smanjuje tu pojavu ali opet se tu i tamo zna javiti na tako "dubokoj" podlozi
Na sreću imam i SteelSeris QCK+ na kojoj mi je sad miš i apsolutno radi fenomenalno
Znači za miš je obavezna glatka podloga
Zasad nikakvih problema ni neugodnosti sa mišem (kuc kuc od drvo)
Dakle ergonomija uopće nije narušena, IMHO baš naprotiv, ergonomija je unaprijeđena
Inače, sam prelazak sa G9 na RAT7 je bio prvih dana malo neugodno iskustvo jer me nakon sat-dva COD-a znao zaboliti zglob, ali to je brzo nestalo - dva dana po par sati navikavanjai miš je dalje ležao savršeno i bez ikakvih bolova ili neugodnosti.
Istu stvar sam proživljavao kad sam prelazio sa MX518 na G9 - bolovi u zglobu prvih dana, tako da se nisam ni iznenadio
Toliko zasad
Koga nešto zanima neka pita