Citiraj:
Autor MAGARAC
Ko i svaki drugi u poluarkadnoj voznji. Nema ti kruha za fanove simulacija, Igra je lagana cak i bez svih elektronickih pomagala.
Mislim da se boje napravit pravu simulaciju, kako nebi slucajno pobrali manji dio trzista jer je nekome igra ne bude preteska.
Ovo meni nije nista bolje od Grida ili Shifta i mislim da moze bit samo dosadnija. Bilo bi dobro kad bi se mogli otkljucat neki stariji bolidi i staze.
|
Pa Codemasters nikad niti nije radio čiste simulacije pa ne kužim kaj ste vi neki očekivali
Sigurno da večinu zabavlja plug and play sistem igre a ne da moram potrošit prije svake igre 5 min samo za poštelavanje prijenosa,guma i aerodinamike. To neznači da dobra simulacija nema svoje fanove i ljude kojima su arkade prelagane i za djecu ali prvenstveno igre služe za zabavu i zato večinom i izlaze arkade ili pak miks arkade i simulacije.
A da igra ima mod čiste arkade i čiste simulacije, moš mislit, kolko je meni poznato ni jedna u tome nije uspjela što je još jedan razlog kakva se igra mogla očekivati od ovog proizvodača.
Trebali bi se svi ionako veselit što je netko uopće izdao ovakav tip igre, pošto je na ovom tipu utrka veliko zatišje, barem što se tiče pc igara.