Citiraj:
Autor alengrosevic
Meni su za krepanu HD4870 1GB placenu svojedobno 2450 kuna, dali HD5770 1GB koja kod njih kosta cca 1400 kuna(a ima i jeftinijih). sad jesam li mogao mozda i bolje proci, ne znam. Ali mi se nije dalo natezati i traziti drugu grafu u toj "vrijednosti" pa sam pokupio ovu i otisao...
|
Bez obzira sta su obje performansama jednake/jako slicne, stvarno su cicije. Umisto da ti daju HD5850 ili makar HD5830 i onda bi moga komotno napisat hvalospjeve u potocima na njihov racun. Ovako ostaje gorak okus, kako bi onda oni to mjerili performanse ostale IT robe (CPU,MBO,RAM..)?!
Doduse rijetko i ostali IT ducani zamine neispravani proizvod za proizvod protuvrijednosti iznosa koji je prethodno kupljen. Nadam se da su ti bar dali novo jamstvo na tu HD5770.
Jos mi nije jasno kako nisu mogli nabavit niti jednu HD4870 u roku od misec dana. A sad ih recimo imaju (bar po web shopu)?
Da zivim u ZG-u i kupujem keshovinom ne bih nikad u njih krocija nogom (ovo je vise radi njihovih cijena nego ostalih stvari, ima i gorih od njih po pitanju reklamacija).