View Single Post
Staro 22.09.2010., 10:48   #80
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Neznam, mislim nisam bio siguran pa nisam ni riskirao, no ok nisam osoba koja ce sad kukati dal je mogla proc bolje za 10-50kn, sve je to ok, imam duplo bolje statse i super mi je graficka gts450 mis i preporucavam ju svima da ju kupe, pogotovo ako padne sljedeci mjesec na 1050kn kako su mi rekli u ducanu.
Najvise mi se svida CUDA - zbog aftera i mogucnosti kao sto su direcx11 i 3d iako 3d niti mogu niti bih koristio.
Što li si ti upravo ovim postom htio reći? U prva dva zareza si mi totalno ubio volju za pokušavanjem razumijevanja natipkanog...

EDIT:
Citiraj:
Hm
Sve je high po optionsima znaci textura,grafika,shadow, aa je 2x i ne pada ispod 30 nikad, osim ajd u smokeu, kad trcim , pucam, normalno se krecem, ''snipam vecinom'' onda je 50-65fps konstantno...
Je, ajmo sad bit totalno neobjektivni tak da gledamo bez dima, da tupimo po zidu i da gledamo u pod u igri.

Maloprije si napisao 50 konstantno, sad je to 30 već. I onda netko kupi grafičku i gleda koji kurac, kako njemu ne radi tako dobro...

Dajte ljudi, kad pišete osvrte nemojte se busati u prsa zato jer ste potrošili X kn na komponentu. Progutajte knedlu, priznajte istinu, prednosti i MANE, a ne pisati nebuloze.

Citiraj:
Nisam pisao odg na tvoj post,tek sam ga kasnije vidio, hvala inace ...
Nisam niti mislio da je odgovor, ali razumio nisam.

Pitaš se kako sam nagurao u isti post više kvoutova? Kako li se samo povećao broj slova u postu? Želiš znati koristiti EDIT? Javi se toru.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 22.09.2010. u 10:55.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote