Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 22.09.2010., 08:51   #213
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
uh, šta ste se raspisali o igri, svaka vam čast pa dajte malo koje slovo više napišite. kakav je zvuk motora, zvuk udaraca, jesu volani na kraju svi orginalni kao i zapravo, jel ima neko ko priča iz boksa...de malo detalja za nas koji još nismo kupili igru.
Sorry, I couldn't be bothered

A šta reći, a da se nije vidjelo na silnim youtube filmićima?

Izabrao sam 3-year karijeru, počeo voziti za Williams, da malo osvetim Stig-a kojem je Rubens Barrichello public enemy no.1, pa nek bude i meni

Vozio malo pratice session za Bahrein, malo time trial na drugim stazama da vidim kako su njih rješili i tako.

S grafičke strane je sve odrađeno super i igra je optimizirana jako dobro. Volani su ok, vidiš pregledno brzinu i lampice za mjenjanje...sad dal su baš sve tipke i raspored tipki ko i u stvarnosti, nisam baš obraćal toliko pažnju, niti uspoređival sa onima u stvarnosti. Niti neznam kak izgleda onaj koji koristi Williams team.

Postavke koje odabereš imaju znatni utjecaj na vrijeme po krugu, imaš taj quick setup i onaj detaljniji, koji isprobavaš na practice sessionu za neki najbolji balans na stazi. Zvuk motora je ok, tipični F1 . Grip na stazi je promjenjiv, isto kak i trošenje guma, kao i grip sa određenom vrstom guma.
Lako se izvrtiti ako previše forsiraš preko rubnika u nekim zavojima, a onda treba i malo vremena da se vrati onaj pravi grip.

Vozio sam sa Logitech DFP i osjećaj je fenomenalan, još ću se malo poigrati sa postavkama. Kasnije sam i probal sa gamepadom, nije to više to, a niti nemaš takvu preciznost, a niti doziranje gasa. Dobro, moj gamepad nema gljive, al ono, s volanom je to ipak druga priča.

Gamepad bude recimo super za NFS Hot Pursuit i igre tog tipa, i na takve igre sigurno neću trošiti DFP, nego ću gamepad.

Zadovoljan sam zasad, mislim da nitko nebi trebal biti razočaran igrom (čak ni najveće picajzle, kojih ima ohoho na ovom forumu ) Navečer ću dalje nastaviti sa igrom, sad moram srediti neke obaveze, tak da sljedećih par dana mogu uživati u igri.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 22.09.2010. u 08:57.
TheBEaST je offline   Reply With Quote