Cek WTF sa garancijom si novi uzeo? ak je novi sa garancijom nemaju sto NEzaprimit nazad, pogotovo kad bi im lovu za novoga iskesirao objesio bi im se za vrat....
A bome stvarno nemas srece jer ako je nesto pouzdano od SONY-a to su konzole, ostalo je sve polu cesme
Citiraj:
Autor blue#13
Slim obavezno,tisi,hladniji po meni i vizualno bolji nego Fat,imao obojea ovo je onak,osobno stajaliste,polovnjace obavezno 20,40,80gb,trose 65W manje nego 60gb model,te se skoro niti ne griju...Ja sam upiknuo Slima 120gb i 2 đoje DS3 sa garom za 1500kn,tako da treba trazit malo,nade se uvijek,i dao bih mu sigurno prednost nad Fatom!
Za 1k kn,40gb je i vise nego mrak  ,lako se stavi veci HDD za par sto kuna vise!
Jos cca 50ak dana do GT5,ludilo  !
|
Ja se tu nebi slozio sa tobom

ali nikako PS3 debeljko (naravno 60gb) je najkvalitetnije kaj je izaslo iz sony-a od playstation 3 modela, sve sam ih rastavljao, svi su mi prosli kroz ruke, kad je sony vidio da njihova skupocjena igracka i neprolazi kod potrosaca samo su poceli sparati na dijelovima sve jeftinije jerbo ps3 60gb je kostao tada oko 600$ a jednoga za proizvest je izaslo oko 900$

Moj i dan danas kuca u tisini nakon 4god bez i jedne jedine greske, pusti ti ove slimove jos niti jedan nije napunio punu godinu dana odkako je na trzistu
Vrijeme ce pokazati..
A ylod se pojavljuje u 1-3% posto slucajeva u starijih modela....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12