Pozdrav svima, možda ću malo upilat, ali eto, ne znam kako da drukčije objasnim pošto se apsolutno ništa ne razumijem u konstrukciju kompjutera...
Uglavnom, već duže se bavim komponiranjem muzike u fl studiu i sličnim programima i to radim na kućnom kopjuteru, tu je sve ok, ali zvučnike normalne nemam, međutim odnedavno imam jedan dobro izolirani prostor u kojem mi se nalazi dellov laptop iz prošlog stoljeća

na koji su spojeni vrhunski zvučnici i bass, dakle ozvučenje mi je rješeno totalka, ali pošto je ta mašinica tako stara, nakon samo pola sata - do sat sve se zamrzne ili se počnu mješati zvukovi, u svakom slučaju, taj lap top nije za takve stvari, toga sam svjestan već odavno.
Sad, meni će otac ovih dana dati svoj komp. za taj prostor. Pc je odličan, neka novija pentium 4, grafička ne može biti bolja (točnije, ne treba mi bolja) jer komponiranje 3d animacija teće vrlo glatko, s najnovijim igrama je na ti i tako dalje... E sad što mi vi preporučujete da stavim u njega, pošto mi je u planu i uzimati miksetu, uzeti neke još bolje zvučnike, rješiti oriđiđi programimčiće... Dakle ako znate neku vrhunsku zvučnu da nije sad najskuplja, ili možda neku drugu komponentu da znate da će pomoći, ako imate i vi sličnog iskustva, samo molim vas pomozite.

unaprijed...