Citiraj:
Autor Erminho
...
20 godina sam u IT-u i nikad covjek nemoze znati sve
...
|
Vratio sam se da opišem još jedan fail Technomax-a, ali sam naletio i na ovo.
Pa ne djeluješ mi nešto staro, cca 25-28, kako onda imaš 20god iskustva u IT-u? Ili od vrtića šamaraš po kompovima i sl.?
Citiraj:
Autor Erminho
 sto si me skuzio..
|
Pa mislim da smo jednom-dvaput skupa igrali nogač u balonu u Sesvetama, uglavnom bio si mi poznat.
Nego, da se vratim na zgodu.
Sa starom sam tražio digitalni receiver i otišli smo pogledati u TechnoMax (samo pogledati, znam da ću drugdje naći jeftinije) što nude. Roditelji ko roditelji, ne vjeruju nikome i tako ona pita prodavača vrijedi li onaj kupon/virman za sve te uređaje. Lik odgovori kako vrijedi za sve OSIM za Strong 5202 (jedini od Stronga koji je bio). Pitao sam kako je to moguće i da bon vrijedi (ili bi trebao vrijediti) za SVE što ima DVB-T, a on mi odgovori da to ovisi o dobavljaču...
Uvoznik (dobavljač) je Tehnocentar (vidio naljepnicu) i oni uredno priznaju te bonove za dotični uređaj.
Čak ne vidim poveznicu između bona i dobavljača jer se on ne šalje njima nego HRT-ovom Odjelu za pristojbe.
Sve u svemu, ili prodavač "nema dume" ili TechnoMax izmišlja neke svoje uvjete kako bi prodali što više onih Vivaxa kojih ima milijarda na polici.