View Single Post
Staro 20.09.2010., 16:59   #710
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
slao sam i web naruđbe,bilo je to prošle godine,ali nikakve povratne informacije nije bilo,neznam dali su se u tom segmentu popravili sada,
za 20.30 kuna razlike u cijeni nije vrijedno živaca imati posla sa takvom firmom.
praksa u večini slučajeva ovdje neide u prilog protisu tako dok to ne dovedu na neku normalnu razinu mene tamo nema.
prosle godine to nismo imali, sada kad se ulogirate mozete pregledati sve svoje dokumente i vidjeti "real-time" statuse, takodje kad zaprimimo uplatu automatsku se salje email da je novac proknjizen i kada je sve spremno za isporuku salje se mail da je roba spremna za isporuku

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Koliko im se sprdne. Sala.. Nemaju lager, pa sve ovisi koliko ce im trebati da to nabave od veleprodavaca. Moze biti par dana ili kao sto su neki imali horror od par tjedana....
Probajte ih navesti da na ponudi napisu i vrijeme isporuke
posaljite mail da pogledaju sta je sa tim, mozda nisu proknjizili uplatu, da li ste dobili mail sa potvrdom da je uplata zaprimljena, obicno ako nema necega na lageru salje se mail

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Vi ste odgovorni za reklmacije i ispunjenje jamstvenih uvjeta robe koje prodajete, a ne ovlasteni servis. Tako stoji u zakonu i to je normalna praksa.

Zasto bi kupac izbacio jednu kariku svog osiguranja iz lanca? Vi zaradjujete na tome, pa izvolite i preuzeti vase zakonom propisane uvjete bez, kako bi englezi rekli "if's and but's"....

To sto vam servis da nema veze sa kupcem. Sto se kupca tice oni vam mogu dati za pokvarenu gtx 470 i gtx 465... to nema veze sa kupcem. Kupac moze odbiti to i traziti od vas povrat novaca. A sta ako propadne uvoznik?

Molim vas da mi objasnite jednu situaciju. Ja kod vas kupim Monitor sa garanicom 2 godine. Krepa on nakon 1 godine i odnesem ga na ovlasteni servis kako vi savjetujete. Dobim novi od njih.. dali ja nakon jos 1,5 g (znaci 3,5 g) mogu kod vas doci i traziti da mi rijesite garanciju za taj monitor sa vasim original racunom?

Zasto bi ikoji kupac zaobisao vas, kad postoji mogucnost da uvoznik propadne? a nije da nisu propali...
ja sam samo spomenuo mogucnost nosenja artikla u ovlasteni servis, nisam rekao da se mora ili da je to praksa, 90% ljudi nosi nama na servis a neki vole ici direkt ali o ishodu servisa odlucuje servis, ako oni kazu da je ispravno onda je ispravno ili suprotno

ovo "ako propadne uvoznik" se stvarno i dogodilo, elkotek je propao i sada sve to sta se vrati na reklamaciju saljemo proizvodacu direkt i onda oni to zamjene

sta se tice ove trece situacije mozete doci kod nas, monitor je zamjena za prvi koji je kupljen kod nas i oni to imaju u evidenciji kod sebe, ista stvar je da li vi osobno odnesete ili mi odnesemo
Protis je offline   Reply With Quote