Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 20.09.2010., 16:58   #195
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Darijan Pregled postova
nažalost još jedna u nizu od codemastersovih arkada ((
na ovom videu u singapuru se to ocito vidi... zahvati rubnik sa gotovo pola bolida i ne zanese ga ni malo...
ovo se ne isplati kupovati prije nego skinem pa probam
Zavisi koje postavke su u tom videu korištene, odnosno razina simulacije. Očito je da ima TC uključen jer sam u mnogo filmica vidio da se vrlo jednostavno izvrtiti preko rubnika ili ako odma nabijes gas do kraja pri izlasku iz zavoja. A da ne govorim o tome dok se vozi po kiši.

Tak da mi izjave o tome kak je to sve arkadno idu na živce. Isto kak i za brzine s kojima se ulazi u pojedine zavoje. Pa recimo kroz jedan Eau Rogue bolidi prolaze sa 260km/h, a svatko ko prati formulu 1 bi trebal znati kako izgleda taj zavoj. Ali hrpi ljudi bude valjda i to nerealistično, a veliki su poznavateji F1, kakti.

A što se tiče vožnje s volanom ili gamepadom, tu se nema što diskutirati.
Daleko bolji osjećaj će biti voziti sa volanom jer puno bolje moreš dozirati gas pri izlasku iz zavoja. Najbolje su mi izjave onih koje voze na gamepad, a furaju se na rfactor spiku i realizam.
Za rfactor je volan must have, isto kak i ovdje dok se odabere najveća razina simulacije.

Uglavnom, svatko će se snaći na svoj način. Najsigurnije jest i isprobati na kojigod način prije kupnje originala kad već nisu izdali demo.
TheBEaST je offline   Reply With Quote