View Single Post
Staro 20.09.2010., 14:34   #6291
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ovih dana pogledao:

Robin Hood - Većina vas ste kritizirali film jer kao predugo traje, a ima malo akcije. Uopće se ne mogu sjetiti starih Robin Hood filmova (jer sam bio jako mlad kad sam ih gledao ) no mislim da oni prikazuju njegove odmetničke borbe dok ovaj novi prepričava kako je on postao odmetnik i baš zbog toga mi se sviđa - jer je nešto novo. Ispravite me ako griješim.
Iron Man 2- Ni blizu dobar kao prvi nastavak ali vrijedno gledanja, Starkov karakter mi je nenadmašiv + mislim da ga Jr. jako dobro glumi. Isto tako sviđa mi se lik kojeg Rourke glumi (no oni dijelovi kad nešt mrmlja na Ruskom su glupi). Nažalost nema puno akcije u filmu.
Cargo - ne mogu vjerovat da sam se natjerao pogledat švicarski film ali to je zato što sam fan sf filmova i mogu reć da nisam uopće razočaran. Nema film Bog zna kakvu priči niti efekte i nije ekstra pametan, ali nije ni žešći treš koji sam očekivo . Kraj mi se ne sviđa (neću davat spoilere).
Paycheck - film ima neke glupe sf ideje i opremu i to mi s euopće ne sviđa mi se kako je glavni lik pametan i kako se "izvlači" kroz cijeli film.