View Single Post
Staro 20.09.2010., 14:05   #16
Agnus
ređistred juzer
Moj komp

Datum registracije: Oct 2009
dečki smirite se...
da razjasnimo situaciju:
vjerujem da sam dao dovoljno dobar opis i SLIKU onoga što bih volio kupiti i lijepo sam pitao gdje se tako nešto (a sa linka se jako dobro vidi što točno) može kupiti
da li sam ja jučer izašao sa tečaja o "kopijuterima" ili sam IT profić, uopće nije važno za ono što sam naveo u postu.
nadalje, ovi dvojica gore su reagirali IMO krajnje bezveznim postovima, jedan mi stavi link na nabavu sa search: usb hub, a drugi link na protisovu stranicu GDJE NEMA ONO ŠTO TRAŽIM
I sad sam ja bezobrazan kad kažem "da nisam blesav", da sam i sam mogao guglati, što i jesam i nisam naravno ništa našao.
ne bih tako reagirao da se barem jedan od njih dvojice potrudio, jer niti su pročitači što tražim, a možda niti pogledali link koji sam stavio, i kao što khm kaže, u 20 sekundi su imali "mudri" odgovor

no da sad dalje ne duljim, nije mi u interesu s ikime imati loš "kontakt", stoga, dečki Nybelung i Neo-ST, primite moju ispriku ako sam vas povrijedio osornošću, a primite i savjet da pažljivije čitate što netko traži i da ne pišete ako ne možete pomoći.
i dalje vjerujem sa sam stavio dovoljno opširan opis, a osim toga tu je i link sa review-om konkretne stvari. kolega khm je dovoljan dokaz, on je shvatio, dakle...
Agnus je offline   Reply With Quote