Procito sam svih 29 stranica i mogu rec samo wow!!!! Ja sam mislio da sam si napredan jer sam uspio napravit acc da bez kartice mogu skidat beslatne aplikacije i to u 2 godine koliko ga imam...ubiti mislim da nesto manje.....
E sad problem je kaj u 29 stranica nisam naso neko rijesenje koje bi mi pomoglo, odnosno vidio sam da je bitno da imam taj bootloader 5.8...
Ali ja neznam koji bootloader imam na mobu skinuo sam si onaj program koji je stavio neko tu na forum ali on mi apsolutno nis ne prikazuje....ukljucim mogitel ali ko da i nisam....pa jer postoji neka mogučnost da se to vidi i bez njega?
Uglavnom mislim da je moj 3g medju prvima koji su dosli u RH ako vam to ista pomaze.
Uglavnom sta ako imam taj bootloader jer onda mogu konacno otkljucat taj iphone ili ne? Vec sam 10 dana bez mobitela......
Kaj da radim sada jer imate neko konkretno rijesenje?
Bruno najljepsa hvala na tako brzom odgovoru, steta samo kajs e ja ne kuzim ko vi pa da sad to odma mogu rijesit....
I svima ostalima puno hvala na ovako dobroj temi, ako ga uspijem ikada otkljucat definitivno idem skidat jos neke programe =)
Lje pozdrav i nadams e novoj pomoći =)