View Single Post
Staro 20.09.2010., 00:05   #856
Ivan007
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Pozdrav;
Ja sa nov na forumu, ali covjek se niti ne interesira za nesto dok netreba pomoc...nazalost...

Uglavnom bio sam si jako pametan i odlucio updejtat i unlockat svoj iphone 3g (bio je na softveru 2.0

i sad naso sam sve na netu kak treba i krenuo s updejtanjem....i naravo otiso na skroz novu verziju za koju nema unlock xD pa sam potrosio jedno 8 sati da to vratim na staru...
probo sam verziju 4.0.1 pa 4.0 i sad imam 3.2.3 i stalno imam isti problem:
uspijem jailbreakat mobitel i sve mi super radi no kad ga pokusam unlockat imam problem s operaterom, odnosno cijelo vrijeme mi pise no service a kad odem na manualno u settingse kaze mi unable to load network list....

pokuso sam ono s airplane modom i resetom networka ali ocito radim nesto krivi...ima 5 nacina i meni s niti jednim nije proradilo...
dakle skinem i instaliram onaj ultrasn0w i nakon toga ga ugasim pa upalim i nemoze mi nac mrezu....

Stvarno vise neznam kaj da napravim, jer ima neko kakvu ideju? ali molim vas detaljo opisite jer sam prirodno plav pa bas ne kuzim hehe

ili je taj unlock zaista takav bauk za nas "obicne ljude"...nekak mi je puno dat 150 kuna za otkljucavanje a procito sam dosta toka i gotovo svi na kraju uspiju samostalno...

dal jos nesto trebam skinu? neki poseban reset nakon unlocka ili sta vec? ili da niti ne pokusavam vise i oprostim se od 150 kuna?

Unaprijed se zahvaljujem svima koji ce izdvojit i malo vremena da mi pomognu

Sa štovanjem;
Ivan
Ivan007 je offline   Reply With Quote