View Single Post
Staro 19.09.2010., 16:20   #14
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Identican oblik je imao Kvark u ponudi, ali otkako su u ZG-u spali na jedan jedini ducan... onda jedino mozes znati da im odes drito u ducan.

Ali najveci izbog Hubova ukljucujuci ne samo ovakav na tvojoj slici, vec citave varijacije "portno lebdecih" ima IQ centar. Jedino sto oni idu u drugu krajnost, pa jednostavno ne mogu azurirati svu kramu koju imaju kod sebe. Bas takve sam tamo vidjao i to u raznim bojama i varijantama.

Citiraj:
Autor Agnus Pregled postova
pa nisam blesav, to znam i sam, ali da ste malo pogledali bolje link koji sam stavio, vidjeli bi tražim konkretno takav oblik i takvu funkciju kao na linku. mislim...
Forumasi ne mogu iz tako kratkog posta zakljuciti dal si ti Ciscov glavni tehnicar ili usputni forumas pocetnik. Oni su ti ponudili odgovor u najboljoj namjeri onoga sto su iscitali iz poruke. S tvoje strane je srdacnije reci : hVala ljudi na linkovima, ali znate to nije tocno ono sto sam trazio.

Pa podebljas malo objasnjenje i ne bi vjerovao, za par minuta ce ti i dalje pokusavati pomoci. Ovako samo kod spomenuta dva forumasa ostajes nepotrebno pamcen kako netko tko je osoran na one koji mu zele pomoci.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Mislim da je jasno što čovjek traži, a ovo davanje besmislenih linkova sa nabave je presmješno,
Ne khm, zao mi je kolega ali vrlo si u krivu.

Zbog ovakvih epizoda cesto se zalomi da neki postovi ostanu grad duhova, bas zbog forumasa koji dobiju ovakve odgovore kad nekome zele pomoci. A to ima upravo krivu poruku i onima koji traze pomoc i onima koji zele ili mogu ponuditi istu. Lijepa rijec otvara prava vrtata i ne kosta ama bas nista. Probajte te to usvojiti i forum postaje jos ugodnije mjesto
Visage je offline   Reply With Quote