View Single Post
Staro 19.09.2010., 11:36   #1215
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ma nije to samo ovaj tjedan. Kod mene to traje mjesecima, ne samo s internetom nego sa svim uslugama u 3D paketu. Znači, internet, TV, telefon, sve.

Ping je cca 500 ms već ohoho vremena, upload rijetko kad pređe 500 kB/s, a download 4 Mb/s. SpeedTest nije mjerodavan alat jer baca nebuloze da je to strašno, od 0 do 30 Mb/s, sve je tu.

Pola TV programa radi kao da mi ptičurina ljulja DVB-T antenu. Artefakti svakih par sekundi, pucanje slike i zvuka,... Uglavnom negledljivo i to baš kad poželim nešto snimiti.

Kvaliteta telefona je katastrofalna od prvog dana kad sam uzeo 3D. Stalno imam neki čudan šum u slušalici i jeku tako da čujem sam sebe kad pričam. Dobro, telefon rijetko kad koristim, on je čisto tu da me netko može nazvati.

Ne znam više što napraviti. Mama je nekoliko puta zvala i žalila se, pisala mailove jer sam ja rijetko kod kuće pa me nije briga, ali ništa od toga nije urodilo plodom. Uvijek imaju izgovor kao da se nešto radi, mora to tako prekidati kad oni rade "update mreže" i slično.

Već bih davno prešao na neki drugi ISP, ali za četiri TV-a nemam boljeg izbora od B.neta.

Jbg, zovi zovi i natjeravaj ih da ti riješe. Također, samo kao ideja za test, probaj odspojit sve telke osim jedne i sve splittere koje imaš postavljene i probaj onda internet i telefon i telku na jednom samo.

Dok sam radio gore je znalo bit ljudi koji su imali puno telki spojeno, i stalno im je bilo problema sa signalom i svim, da bi se na kraju ispostavilo da su loše šrotex splittere postavili i da im je to klalo sve skoro.

Samo kao fyi, onima koji imaju bnet telefon, 9911 je besplatni broj za SZK, al se može zvat na taj broj samo iz bnetove mreže.

btw, meni je ova brzina otkad su ih digli...
Vrga je offline   Reply With Quote