View Single Post
Staro 19.09.2010., 06:26   #775
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Vjerojatno znate da možete baciti pogled na Samsungove uređaje izložene u kamionima kod glavnog kolodvora.

Na TV-u se vrti 3D crtić koji ne izgleda loše kad se koriste naočale. Štednjake i perilice baš nisam gledao ali sam pogledao Bada mobitele i Galaxy Tab. Bada mi izgleda vrlo slično kao i Android. Galaxy Tab pak kao uvećani Android smartphone, što zapravo i je. Za razliku od konkurencije ima sve što i telefon iako vjerujem da nije baš praktično nositi ga i koristiti u tu svrhu. Menu i surfanje je jednako kao i na običnom Androidu, flash je naravno podržan te nema nikakav custom UI. Verzija je 2.2. Ima senzorske tipke koje normalno rade ali su slabo vidljive zbog svjetla ekrana. Odziv uređaja mi se čini sporiji nego na Desireu.
S8500 je, hardverski gledano, zvijer od smartphona. Problem je Bada OS koja baš nema podršku programera. Broj aplikacija je malen, baš se i ne povećava, a one koje postoje i nisu od neke velike koristi. Da ima Android, vjerojatno bi bio Desire killer.

Galaxy Tab ima dobru budućnost obzirom na svoj OS i mogućnosti proširenja (mislim na konektore i sd kartice) koje su velika mana iPadu. Po mome, bolji je od iPada. Benchmarci pokazuju da je jači od Galaxy S. Mali je problem što su Android aplikacije još uvijek 'vezane' na rezolucije mobitela i trebati će neko vrijeme da se prebace na njegove. Zbog toga sada izgledaju mutnjikavo. Telefonija je zgodna caka u kombinaciji sa BT headsetom. Za US tržište postoje verzije bez mogućnosti telefonije koje će biti jeftinije od 'standardnog' Taba.