View Single Post
Staro 18.09.2010., 20:01   #43
asusn61jvjx199
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
OT: Nije problem u tome što si novi ili stari član. Problem je u tome što izgleda da baš ne znaš šta radiš. Tražio si drivere za ama baš svaku komponentu. Netko iskusniji bi to riješio bez problema jer bi samim pogledom na spisak komponeti otprilike znao koje drivere instalirati, a znao bi i odakle ih skinuti. Onda pokušavaš sa milijun drivera za jednu komponentu i nijedan ti ne radi. Ok, može biti greška u hardveru, ali onda se lijepo odnese na servis i reklamira.
Znam šta radim to se je moglo vidjet iz 23# posta jer su mu stali samo jedan driver od grafike i jedan zvuk , USB nebitan...

i ja sam ponovno instalirao win bez problema i pita sam za savjet koji driver da stavim 1. , 2. ... moždaje u tome bila kvaka... i napisao sam za svaki driver ID jer mi je niky rekao da mu pošaljem cijeli da ne kratim...

i da... zašto bi mi ti nebi pomogao... ako misliš da je totako lako.... vrlo je teško naći drivere sad za xp jer sad vlada win 7... ja sam dobio sa svojim laptopom dirvere za win 7 ali mi se nesviđa win 7 iz nekih razloga..
i još ovo nisam glup da neznam kako skinut drivere... samo sam tražio pomoć a ne prepirku i ponižavanje jer sam tražio pomoć.

Zadnje izmijenjeno od: asusn61jvjx199. 19.09.2010. u 12:46.
asusn61jvjx199 je offline