View Single Post
Staro 18.09.2010., 19:18   #158
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Commodore Phoenix Intel 3.0 GHz Quad Core Processor, 4GB DDR2 SDRAM, 1TB hard drive, DVD/CD, WiFiAvailable NOW
Ponovo zlorabe ime za niske pobude u zelji za masovnim uvaljivanjem generickih prepakiranaca. Nisam milsio da cu ikad vidjeti ovakvu situaciju uz spomen Ami imena? Ovo je sad doslovno Apple/PC prica, odnosno OSX na PC-u i manje "glavobolje" na "The Stroju" umjesto nekog "zlog" hakeriranja u svrhu iste stvari na PC-u.

Bezveze stvarno. Samo da se pojavi XX prava Amiga. Takva prijateljica nema koristi od Intela

Citiraj:
Autor Xenomorph Pregled postova
Pozdrav dragi amigaši evo divne stranice. Uživajte
Hvala kolega.

Da se pohvalim da sam prije ljeta poduzeo i zadnje aktivnosti u micanju i zadnjeg CRT-a iz Amiga/C64/Sinclair okruzenja primarno spojenih masina. Jedino ostaje jos trajna solucija za Atari i Amstrade, ali nemam se volje s njima gnjaviti jos neko vrijeme. Pogled na SM124 i dalje odusevljava ostrinom i nostalgijom.

Nathan je prije koji mjesec zavrsio i zadnju, do sada najbolju reviziju V3.0 RGB to PAL/NTSC Adaptera koji je sad ispoliran do savrsenstva. Zadnji 2.0 takodjer odlicno radi, ali nisam odolio zbog novih kutija uzeti dva komada 3.0 adaptera. Cijena je vise nego prijateljska i jasno je da nista drugo ne radi vec pokriva samo svoje troskove. Uzeo sam i TV/Video to VGA Adaptere (gledaj dole) jer imaju odlicno podesavanje na bocnoj strani koje se ne vidi na slici. Kome treba za Amigu ili Komodorce, bio bi lud da si ovo ne uzme. Posebno ako imate LCD-e koji spremno cekaju. Jos samo cekam da legnu svi Samsung LCD Tunerci za kompletno Ami pokrivanje reza, i padaju slike ovdje kad sve uredno poslozim.

Visage je offline   Reply With Quote