[QUOTE=Protis;1732435]kao sta sam i rekao prioritet imaju web narudzbe i fakturiranje robe, jedan covjek ima posla cijeli dan samo za fakturirati narucenu robu i vjerovatno je to radio, sada cemo izmjeniti da taj sta fakturira ne sjedi vise naprijed nego iza ali opet ostaju web narudzbe za rjesavati, dok ne preselimo u veci prostor i ne zaposlimo vise ljudi situacija sa telefonom ce biti takva kakva je, trudimo se koliko mozemo ali ne stignemo sve, zato je najbolje napraviti web narudzbu i dobijete ponudu ako su artikli raspolozivi ili ce vam javiti da nesto nije raspolozivo, jednostavnije je i vama i nama, da li je narudzba obradena i tko ju je obradio mozete pogledati kada se ulogirate u webshop
slao sam i web naruđbe,bilo je to prošle godine,ali nikakve povratne informacije nije bilo,neznam dali su se u tom segmentu popravili sada,
za 20.30 kuna razlike u cijeni nije vrijedno živaca imati posla sa takvom firmom.
praksa u večini slučajeva ovdje neide u prilog protisu tako dok to ne dovedu na neku normalnu razinu mene tamo nema.