Čitam i ne vjerujem kako na ovom forumu pojedinci popljuvaše čovjeka; gotovanom, nesposobnjakovićem, lijenčinom, plačipizdom, drznikom, bezobraznikom ga nazvaše. U samo nekoliko postova, a da nisu ni pročitali pitanje.
Ponuđeno mu je bilo i rješavanje zadataka uz novčanu naknadu.
I, bez uvrede, za onoga koji je odslušao "16 tipova matematika i fizika" moglo bi se pomisliti da je fakultetski obrazovan te ne bi trebao pisati "šta", "netreba", "prihvačat"...možda na tom super-faksu nije
prihvačen pravopis hrvatskoga jezika jer isti nikome
netreba...
šta god.
Čovjek je postavio naslov "C++ noob" (poslije se došlo do zaključka da ne zna niti o kojem jeziku se radi), naglasio da je nezainteresiran za predmet, no ispit mora položiti te mu je potreban savjet u vezi literature. Nije tražio rješavanje zadataka, jasno mu je da to ne bi pomoglo.
Pored toga, zašto je toliko teško povjerovati u priču o lošem predavaču?
Zašto je teško povjerovati da postoje ljudi koji o programiranju pojma nemaju?
Nisu svi rođeni s računalom, konkretno, moja malenkost bila je prisiljena studirati "pod stare dane". Srednja škola završena davno, računalno predznanje nikakvo - kad sam upisao fax nisam znao ni uključiti komp (posuđenu staru kantu koja je 5 minuta dizala Win98 a nakon toga često odbijala svaki oblik suradnje).
Po pitanju programiranja...C sam zavolio

uz Đureka (koji me jahao k'o sansku kozu).
@Zajeb
Ako možda nisi uočio, na adresi koju napisah u trećem postu iznad, pri dnu stranice, osim dodatnih materijala, imaš i primjere zadataka sličnih tvojima (s rješenjima) .
Još savjet: zasigurno poznaješ nekoga koji bi ti, za početak, pomogao s nekoliko sati instrukcija, mnogo će ti značiti.
Sretno.