View Single Post
Staro 17.09.2010., 23:09   #330
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Analord Pregled postova
ha, eto mene nakon repaira srušenih windowsa i updatea biosa. sad imam sve opcije, uključujući i turbo mode. na ploči je bila verzija biosa 1.30, sad je 1.50, pa 875K nije ni bio podržan, barem po asrockovom siteu. btw, sad po defaultu pri postu piše 2.93, iako je sve na auto u biosu. i da, to me ne pali, pitao sam se da li je to u redu ako piše nešto drugo.

to da mogu nosit ploču na reklamaciju znam i sam, ne morate se postavljat kao da sam idiot. čemu postoji forum, ako ne mogu dobit pomoć bez ironije i slično?

na forumu sam već 5 godina, i nemam 10000 postova, nego dođem tu kad trebam pomoć. ne znam sve, pa pitam. ispričavam se što pitam "glupa" pitanja i što sam tolika ljenčina, pa nisam postao profesor prije nego sam napisao post.

ne piši gluposti molim te. gjde sam ja populjuvao ploču? napisao sam da sam požalio što sam ju kupio jer ima iskrivljen heatpipe. to ne znači da sam rekao da je ta ploča loša općenito. novi bios riješio je hrpu ostalih problema.

Kakav glavni problem foruma? Mislio sam da forum postoji za mene i meni slične da nam se pomogne. prije će biti da su globalni problem su trolovi koji liječe svoje komplekse preko foruma i izvrću tuđe riječi, umjesto da pomognu onome tko traži pomoć.
dobro, smirimo malo tenzije. eto, ja kad složim svoju kantu u pon/uto dok dobijem CPU, poslati ću ti fajl kroz OC DNA, budući da imamo identiče ploče i procesore, radit će ti jednako dobro. ako želiš, dobit ćeš i SS-ove BIOS-a što i kako po onim uputama koje je dao Razer. samo se nemojmo flejmat jer buju letili kartoni i banovi Jelačićevi
Brko je offline