Citiraj:
Autor phyx
Allods je teski rip off WoW-a. Od grafike, talent systema, klasa, kvestova, svega.
2moons - grind fest
shaiya - grind fest
perfect world - uber grindfest
Lotro je besplatan do nekog nivoa, 50 ak se ne varam, a ima ih 60, i hrpa sadrzaja ti uopce nije dostupna. ko da igras trial 2 mjeseca da skuzis da moram svejedno platiti hrpu novaca da igras ko normalan igrac
aion - igra izgleda prelijepo al taj korejski mentalitet gdi oni misle da na zapadu ljudi vole grindfest ih unistava
probao sam stvarno hrpu mmo/a, sto od WoW/a-, aiona, eq2,warhammer,lotro,aoc i hrpetinu besplatnih da bi na kraju zavrsio opet na WoWu cekajuci igru koja mu moze parirati
|
U potpunosti se slazem s tobom... Pa kad mi neko kaze da je "neznam koji" korejski (ili ciji vec) mmo uz bok wowu i sl. dodje mi da

.. Meni su osobno manje-vise svi ti "korejski" mmo-i isti,
uz naravno nesto drugaciju pricu i likove - ostalo sve copy/paste.. Imho, jos nije izasa neki posteni mmo (besplatan ili ne) koji bi direktno konkurira wow-u - sto pricom, sto likovima, sto samom atmosferom itd...
Ima par nadolazecih mmo-a sa "svemirskim" temama ali to je vec drugi par carapa..