ja imam par dobrih iskustva s linksom i jedno onako :S prodavac je bio kriv tj bio je bezobrazan i krivo su bili stavili info na stranicu ...
1) nazvao sam preko mobitela da pitam dal imaju jedno napajanje na lageru i reko je da imaju, reko super ja dolazim za sat - sat i pol... na stranici je pisalo da ima 2x6 pinski (trebalo mi je za novu graficku) i cijena je bila ok, no kad sam dosao doma vidio sam da ima samo jedan 6 pinski

...
odem tamo nazat isti dan i kazem da im krivo pise na stranici i da zelim zamjenu za drugo i da cu nadoplatit 60-tak kuna za drugo... bezobrazno je rekao da nemoze

... sva sreca da je sogor bio samnom pa mu je on malo "ljepse" objasnio da su oni krivi, nakon toga se ispricao i cak otvorio novo napajanje da pogledam dal mi pase

- eto to je jedno jedino neugodno iskustvo
2)Riknula mi je DVD-przilica - dosao tamo i odmah je ustekao u racunalo da provjeri i dao mi racun da podignem novo - bilo je jako brzo i stvarno nisam mogao vjerovat da ce bit ljubazan i da ce odmah provjeriti a ne da moram cekat 1-2 tjedna
i par drugih reklamacija (slusalice, hard, zvucnici) koje su prosle bez svadje sa njima

i nisam cekao duze od 2 tjedna za ostale reklamacije