View Single Post
Staro 17.09.2010., 13:07   #706
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Tu foru su valjda od ADM-a pokupili. Tamo sam dobio istu spiku, da to traje dok oni odnesu, da bolje nek ja odnesem, da ne mogu garantirati kad ce biti gotovo..
Ali onda ih lijepo, lagano povisenim glasom, podsjetis da oni to moraju rijesiti, i nek to lijepo preuzmu

Samo sto to objasnjavanje stvarno ne bi smjelo biti potrebno, vec bi morali lijepo i ljubazno zaprimiti reklamaciju i pregledati odmah je li doslo do mehanickih ostecenja. (jer za sva ostecenja nastala na relaciji protis/adm - servis naravno mi ne odgovaramo)

Tu je jedna fora - ako servis kaze da je osteceno (a neki servisi vole to govoriti, valjda jer ljudi vole ostecivati svoje stvari.. hmm.. da..) - prodavac mora nadoknaditi kupcu stetu. Primili su robu i to je to.
Links cak ima i to na primci koliko se sjecam (ostecenja)...
Ako nisu napisali uzalud to sto servis kaze recimo osteceni pinovi na socketu.... Ocito su ih ostetili na relaciji ducan-servis.

Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Vidim da ovdje ima puno nezadovoljnih sa poslovanjem Protisa.
Evo ja sam prvi put uzeo nešto od njih pa me zanima kad mogu očekivati isporuku tj.
dospijeće paketa ?
Uzeo sam 3 komponente u vrijednosti 900-1000 kn...uplata izvršena prije točno tjedan dana...dakle prošli petak 10.09.?
Koliko se kod njih obično čeka na dospijeće pošiljke ?
Koliko im se sprdne. Sala.. Nemaju lager, pa sve ovisi koliko ce im trebati da to nabave od veleprodavaca. Moze biti par dana ili kao sto su neki imali horror od par tjedana....
Probajte ih navesti da na ponudi napisu i vrijeme isporuke

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 17.09.2010. u 13:13.
Alfa_R je offline   Reply With Quote