View Single Post
Staro 17.09.2010., 09:53   #5
kaiwan
Guest

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
"Laptop mi ne radi brzo" je relativan pojam. Nešto što je tebi sporo, nekom drugom ne mora biti. Da li je sporiji nego što je prije bio?

Ako jest, testiraj disk sa HD Tune programom, pa provjeri ima li errora, a i kolika mu je brzina pisanja čitanja.

Provjeri kakve procese imaš u pozadini, prvenstveno koji antivirus koristiš, firewall, jesi li isključio UAC ili ga koristiš...
Uvijek je tako radio. Tromiji je u startanju programa i paljenju...zato mi se čini da je možda disk...pa sam milsio kupit WD sa 7200 rpm.

UAC uključen, Comodo Internet security je antivirus, services koje mi ne trebaju su isključene, sa win se startaju samo programi koji su mi potrebni...isključeni grafički efekti...dakle maknuo sam sav bloat koji sam znao maknut

budem pogledao sa hd tune kada dođem doma. Thanks

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ako ti laptop radi 'sporo' od prvog dana, onda je lako moguće da je spori disk uzrok te 'sporosti'. Ako ti se to pojavilo nedavno i iznenada, onda je do nečeg drugog.
uvijek je tako radio...

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Imaš 4GB rama i ideš stavljat još SD karticu za readyboost, čemu?
dobio sam ju jeftino, pa sam htio isprobati...mislio sam rješit će problem, malo jest bolja situacija, ali ne puno...a karticu uvijek mogu koristi kao memoriy stick jer samo radim na laptopima i svi imaju čitaće

Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.09.2010. u 12:18.
  Reply With Quote