View Single Post
Staro 17.09.2010., 08:49   #102
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
novi pes mozda nije revolucija, ali je svakako evolucija, jer recimo po broju faulova sam vs pc tu negdje, dakle npr 7:5 ili 5:4 s druge strane odigrao sam cca 25 tekmi i imao sam jedan jedanaesterac, jedanaesterac nisam imao ni jednom u 2010.... s druge strane grafika ima svojih prednosti i bolja je nego u 2010, fluidnija je i realnija, naravno po meni je suludo ocekivati da ces vidjeti prodavaca kostica na tribinama , no razlike ima i svakako je pohvalna, powerbarovi i ostale điđe se mogu iskljuciti, makar nekima (osobito pocetnicima) ce biti bolji za npr izvodjenje slobodnjaka, kornere ... igrivost mi je realnija, makar s dodavanjima dosta grijesim jer vise nije lagano ko prije stisnut otprilike u smjeru igraca i eto dodane lopte, sada "gljivari" imaju bolju preciznost barem se meni tako cini i opcenito ce kontroleri biti bolje rijesenje nego tipkovnica, mislim da ce trebati kratki period da se covjek navikne na novi pes 2011.

patchevi se vec izdaju, tako da veselju nema kraja : http://pes2008editing.blogspot.com/