View Single Post
Staro 17.09.2010., 00:59   #703
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
sta se tice reklamacija mi sa tim nemamo nista, ako donesete nama mi samo proslijedimo u ovlasteni servis i bude kako oni kazu, ako nosite direkt njima onda ce biti par dana prije gotovo jer nama treba dan-dva da odnesemo i dan-dva da pokupimo, da li ce se neki kvar uvaziti pod jamstvo ili ne mi sa tim nemamo nista, nismo servis, status servisne primke isto mozete pratiti preko web shopa a i kod promjene statusa automatski se salje email
Vi ste odgovorni za reklmacije i ispunjenje jamstvenih uvjeta robe koje prodajete, a ne ovlasteni servis. Tako stoji u zakonu i to je normalna praksa.

Zasto bi kupac izbacio jednu kariku svog osiguranja iz lanca? Vi zaradjujete na tome, pa izvolite i preuzeti vase zakonom propisane uvjete bez, kako bi englezi rekli "if's and but's"....

To sto vam servis da nema veze sa kupcem. Sto se kupca tice oni vam mogu dati za pokvarenu gtx 470 i gtx 465... to nema veze sa kupcem. Kupac moze odbiti to i traziti od vas povrat novaca. A sta ako propadne uvoznik?

Molim vas da mi objasnite jednu situaciju. Ja kod vas kupim Monitor sa garanicom 2 godine. Krepa on nakon 1 godine i odnesem ga na ovlasteni servis kako vi savjetujete. Dobim novi od njih.. dali ja nakon jos 1,5 g (znaci 3,5 g) mogu kod vas doci i traziti da mi rijesite garanciju za taj monitor sa vasim original racunom?

Zasto bi ikoji kupac zaobisao vas, kad postoji mogucnost da uvoznik propadne? a nije da nisu propali...
Alfa_R je offline   Reply With Quote