Citiraj:
Autor borny
Hehe, previše posla da bi se javili na telefon...
A ona zgoda koju je netko opisao nedavno: stoji forumaš ispred dućana i zove, telefon zvoni, a prodavač da bi se pomaknuo sa kompa?
Mora da je pisao uber važan mail
Nije ni bitno, ja u Protisu neću nikada ništa kupiti 
|
kao sta sam i rekao prioritet imaju web narudzbe i fakturiranje robe, jedan covjek ima posla cijeli dan samo za fakturirati narucenu robu i vjerovatno je to radio, sada cemo izmjeniti da taj sta fakturira ne sjedi vise naprijed nego iza ali opet ostaju web narudzbe za rjesavati, dok ne preselimo u veci prostor i ne zaposlimo vise ljudi situacija sa telefonom ce biti takva kakva je, trudimo se koliko mozemo ali ne stignemo sve, zato je najbolje napraviti web narudzbu i dobijete ponudu ako su artikli raspolozivi ili ce vam javiti da nesto nije raspolozivo, jednostavnije je i vama i nama, da li je narudzba obradena i tko ju je obradio mozete pogledati kada se ulogirate u webshop
Citiraj:
Autor housel
Preksinoć na temelju ponude uplatio pare za dva miša na akciji i danas dopodne mi stigli. Uglavnom u ovoj temi se ljudi bune no meni je ovo već treća kupovina kod njih i svaka je ispala super.
Nisam do sada ništa kod njih reklamirao tako da taj dio neću prokomentirati.
OT ...miševi su zakon, stvarno sam se ugodno iznenadio, posebice radi cijene
|
sta se tice reklamacija mi sa tim nemamo nista, ako donesete nama mi samo proslijedimo u ovlasteni servis i bude kako oni kazu, ako nosite direkt njima onda ce biti par dana prije gotovo jer nama treba dan-dva da odnesemo i dan-dva da pokupimo, da li ce se neki kvar uvaziti pod jamstvo ili ne mi sa tim nemamo nista, nismo servis, status servisne primke isto mozete pratiti preko web shopa a i kod promjene statusa automatski se salje email