View Single Post
Staro 16.09.2010., 17:43   #701
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Hehe, previše posla da bi se javili na telefon...
A ona zgoda koju je netko opisao nedavno: stoji forumaš ispred dućana i zove, telefon zvoni, a prodavač da bi se pomaknuo sa kompa?
Mora da je pisao uber važan mail

Nije ni bitno, ja u Protisu neću nikada ništa kupiti
kao sta sam i rekao prioritet imaju web narudzbe i fakturiranje robe, jedan covjek ima posla cijeli dan samo za fakturirati narucenu robu i vjerovatno je to radio, sada cemo izmjeniti da taj sta fakturira ne sjedi vise naprijed nego iza ali opet ostaju web narudzbe za rjesavati, dok ne preselimo u veci prostor i ne zaposlimo vise ljudi situacija sa telefonom ce biti takva kakva je, trudimo se koliko mozemo ali ne stignemo sve, zato je najbolje napraviti web narudzbu i dobijete ponudu ako su artikli raspolozivi ili ce vam javiti da nesto nije raspolozivo, jednostavnije je i vama i nama, da li je narudzba obradena i tko ju je obradio mozete pogledati kada se ulogirate u webshop

Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Preksinoć na temelju ponude uplatio pare za dva miša na akciji i danas dopodne mi stigli. Uglavnom u ovoj temi se ljudi bune no meni je ovo već treća kupovina kod njih i svaka je ispala super.
Nisam do sada ništa kod njih reklamirao tako da taj dio neću prokomentirati.
OT ...miševi su zakon, stvarno sam se ugodno iznenadio, posebice radi cijene
sta se tice reklamacija mi sa tim nemamo nista, ako donesete nama mi samo proslijedimo u ovlasteni servis i bude kako oni kazu, ako nosite direkt njima onda ce biti par dana prije gotovo jer nama treba dan-dva da odnesemo i dan-dva da pokupimo, da li ce se neki kvar uvaziti pod jamstvo ili ne mi sa tim nemamo nista, nismo servis, status servisne primke isto mozete pratiti preko web shopa a i kod promjene statusa automatski se salje email
Protis je offline   Reply With Quote