View Single Post
Staro 16.09.2010., 17:24   #1
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Komp povremeno blokira

please help, imam problem sa kompom koji me izluđuje.
komp je ovaj koji mi je neveden u profilu, pred 2 tjedna sam na novo reinstalirao windowse (win 7 pro).
u startu je bilo sve ok, da bi se opet pred 2 dana ovo počelo događat. komp u radu samo zablokira, na minutu-dve, i opet radi neko neodređeno vrijeme. u zadnjih 2 sata se jedno 5 puta zablokirao, ne mogu ništa osim micat miša. prije nego sam ga uspio upalit sam ga 2 puta resetirao jer bi se zablokirao odmah nakon bootanja.
zna se desit da nakon šta ga upalim iz sleep-a ne trza, pojavi se slika na monitoru, ali ne mogu ni miša maknut, onda ga ili moram resetirat ili se sam resetira nakon minutu-dve.
ako disk nešto radi (kopira ili whatever) kad komp zablokira disk se isto smiri, i kasnije kad se komp vrati u normalu nastavi dalje kopirat.
neznam šta mu je.
osim toga, na matičnoj mi sata portovi randomly umiru, od 4 sata porta već su 2 riknula. prepozna disk, ali ne može bootat (ako je disk u pitanju), i ne može snimat dvd (ako je dvdrw na riknutom portu), ali uredno čita dvd-e, a i ajmo reć jednom u 3-4 puta uspije bootat sistem.
u čemu je problem? matična? ili je ipak neka softverska greška (barem ovo blokiranje bi moglo bit nešto softverski?).
hvala
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote