Citiraj:
Autor cuks
e sad si me sjetio, igrao sam taj killzone. vjerojatno se sjecas te misije ako si igrao sp.
znam ja da je to komfor, ali fps mi nikako ne zeli na kontroleru jer nesto precizno pogodit je skoro pa nemoguce.
sto se tice ekskluziva na ps3 definitivno mi je najjaci gt5 i pes2010, ali naglasak stavljam na gt5. najjaca igra 
|
Cuj probaj uncharted 2, mislim ako ti to nije dobra igra a mislim ina sp i na mp, igra je u svakome pogledu po meni vrijedna svih 350kn koje sam izdvojio za nju ujedno usporedujuci sa nekim hit naslovima na pc-u sto se tice price i multiya brise pod i primjer za udbenike kako raditi igre....
A bome sam se i ja patio na killzoneu, ali ne na singleplayeru, njega nisam niti presao, nego multy kada skuzis neke cake i kontrole igra je cisto zadovljstvo iako pati nekada od low frameratea ali posveti joj malo vremena, meni se nakon nekoga vremena svidjelo sto su ubacili u kretanje vojnika tezinu aka gravitaciju da nije arkadetina kao mw2....
Nema sprejanja i svaki metak se broji, a o grafici se nema sto pricati, kad se nades na manjoj mapi sa 32 playera sa jos oko 4 leteca bota i 4 tureta, show totalni

)
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12