Citiraj:
Autor kundak
Zasto 80 ? Ja san cua da je 60gb najkvalitetnije napravljen ?
|
Je samo 60gb bus sada nasao sa garancijom ne, sve i jedan 60gb ima lagano preko godinu i pol dvije pa se krumpiraj za 1500kn oce li ti crknuti sljedeci dan i sto li je prijasnji vlasnik radio sa njim, popravio sam ih preko 20-30komada, svasta sam vidio vjeruj mi
Citiraj:
Autor cuks
igrao sam neki svemirski fps na ps3 sa kontrolerom. moram rec da je uzas. moras nekog kretena pogodit u guzicu di ima eksploziv i nema sanse da ga zrokas. jesam jedno 100-injak puta napravio load game kako bi uspio. sa misem bi to rijesio za minutu.
ovako sam se napatio i doslo mi je da zavaljam jostick u plazmu
jednostavno neigrivo.
|
Hebiga nije to za svakoga, daj nekoj od ekskluziva na ps3-u malo vremena i vjeruj mi dobro ces se zabaviti, barem ja jesam, vec dvije godine peglam Killzone 2 i godinu dana Uncharted 2, multi je zakon iako je na kontroleru, mislim na pocetku je i meni bilo ono WTF ali vrlo lagano sam se priviknuo na konfor koji za kompom nemam, lijepo zavaljan u kauc sa bezicnim kontrolerom i metar i pol od mene telka 82cm, brzo sam se navikao

...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12