Citiraj:
Autor Hamm
Mad duke ti se bavio plivanjem. 
|
Tnx uglavnom bum ga pitao za par savjeta\treninga ili mozda da ih ostavi ovdje nebi bilo isto lose...
Jerbo u osnovnjaku sam trenirao atletiku i nesto sitno u srednjoj, pa pauza od par godina

(sto se tice redovnih sportskih aktivnosti) pa malo u teretanu pa odustao jer je uzasno dosadna meni barem, neznam zasto ali cak niti nakon 4 mjeseca nije mi usla u neku rutinu da me vuce dalje...
I prosle godine krenuo svako malo ne bas redovito na plivanje pa morao prekinuti radi drugih stvari i konacno ove godine bas redovito 3 puta tjedno mesarim vec zadnja 4mj i totalna je ovisnost (prvih par puta je bilo nikako uci u vodu pa nemrem 3 duzine u komadu isplivat itd) nakon plivanja sat vremena osjecaj je fantastican doslovno poput droge samo razmisljam kako ubiti vrijeme do sljedeceg odlaska na bazen
Pa me zanima sad kad sam uhvatio neku kondiciju i konacno solidno savladao tehniku disanja (koliko toliko kraul sad pravilno plivam) kako recimo trenirati, jer ovisno koliko imam snage nekada bez beda otplivam 20x25m 20x25m i jos par sprinteva, par puta sam i kilometar (40x25m) uspio u komadu isplivat a nekada iako sam odmoran i sve me copi da umrem nakon sto sam isplivao 10x25m, 10x25m, 10x25m i to bez da sam neke sprinteve radio...
Pa ono da netko tko se bavio ili mad duke da ostavi par savjeta kako nastavit dalje, dali vise sprinteve raditi ili vise mesariti na duze staze?
I koji je nacin za povecanje mase bolji tj razvijanje misicne mase? to je jedan od razloga zasto sam i krenuo jer mi fali nekih 10kila do idealne mase tj malo sam mrsaviji nego sto bi trebao biti

Pa ako moze da se nabace par treninga po kojima se orjentirati...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12