Žena je već imala 8 teških operacija u razdoblju od 96-2010 te sada još dvije u roku 3 dana.Liječili su je liječili od ulceroznog kolitisa(te je greškom odstranjeno debelo crijevo) što je dakako bila kriva dijagnoza nakon toliko muka i patnji da bi na kraju završila sa dijagnozom Morbus Chron.Usljed trošenja velikih količina lijekova poput Imurana,Pentase,Folacina te naravno lijekova protiv bolova Tramal 3-4 bočice mjesećno sad joj je jako oslabio imunitet te usljed ove dvije operacije organizam doživio šok situacija se samo pogoršala s neizvjesnim ishodom.Nadam se boljem ali........ eto ukratko glede bolesti ima toga jako puno mogao bi napisati knjigu te mislimda sam ukratko sve rekao.Ukoliko nekome treba nešto pobliže kao i podaci mogu poslati na PM.U OS nitko nije htjeo operirati te se i nisu ponašali krajnje profesionalno i ljudski(što im i nesluži na čast ali to i nije prvi takav slučaj) te smo pomoć potražili u ZG u navedenoj bolnici.
Svima se zahvaljujem na podršci i bodrenju koje mi je sad potrebno pored hrpe živaca s kojima sam pri kraju.