View Single Post
Staro 16.09.2010., 12:14   #9
malikorisnik
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Sad je kasno za detaljniji odgovor, "pci\ven_14e4&dev_4357" je "Broadcom 43225 802.11b/g/n" wireless.

EDIT: Dakle ovako, otvori Acer eu Service & Support stranicu, odaberi svoj model (Acer Aspire 5734Z) ostavi ponuđeni os (Win 7 x32),
spusti se niže i odaberi / download - aj (Broadcom Wireless LAN Driver 5.60.48.35 20.5 MB 2010/04/27),
dobiveni zip raspakiraj negdje, otvori Device Manager i selektiraj wireless karticu (da bi bio siguran provjeri po Device ID) i napravi Update Driver tako da odbiješ wizzard te ga "odvedeš" u folder gdje si raspakirao drajver (među fajlovima treba biti bcmwl6.inf).

Stvar radi zahvaljujući Broadcom - u koji je napravio univerzalni drajver koji pokriva XP/Vista/W7 x32/x64 os - ove.

That's all folks
Nikky
Ne vrijedi. Sve instalira kako treba i onda na kraju piše code 10 error i uskličnik mi stavi.
Tako su se ponašali i svi dosadašnji driveri koje sam instalirao.
nakon toga sam iz tog foldera pokrenuo setup.exe i kaže mi da nije podržavani operativni sistem.

već sam počeo razmišljati da nisam neki pogrešan čipset driver instalirao pa se ne poznaju.
Ali mi ne javlja nikakvu drugu grešku osim wlana.

Inače kada pritisnem taster za uključivanje wlana ona ostaje ugašena. Niti sa fn+f3 se ne uključuje.
A siguran sam da je prije instaliranja Windows xp-a bila uključena. Znači radila
malikorisnik je offline   Reply With Quote