View Single Post
Staro 16.09.2010., 11:07   #198
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Slika je preloša da bi dočarala lipotu ovog čuda, a i stol je malo na knap
Jucer sam samo preletio post i krivo sam ulovio "slika je preloša" komentar, pa si mislim, kako je tako nezadovoljan a istom ga stavio na stol Sad vidim da je u drugom kontekstu i drago mi je da je tako.

Ovaj prosli je bio MVA pretpostavljam? Jer znam su spominjali neku kasniju reviziju kao TN ili je to moguce bila samo lovacka prica. Uglavnom dok se malo uhodas, posebno ako ces ih barem par dana imati jedan do drugog, mislim da ce ipak naci ociglednije razlike u snazi nove 24"-ke.

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Iako skup (relativno jel, jer je najeftiniji kvalitetni 24" model)
Koliko je IPS dojam bez neke testne metodologije subjektivan govori i zadnji osvrt Bug 24" monitora. Dobro, uobicajeni telegram testovi, ali po njima 24w ima besprijekoran prikaz crne boje i vise manje osim gamuta, jedva da su dali naznake razlike uz spomen LP2475W. Najveci prigovor je sto ima premalo USB-a

To je upravo na putu onoga sto sam i tvrdio kad je izasao taj monitor. Ako je u generalnom Bug osvrtu ocekivano odlican monitor, onda ce za najveci broj korisnika biti najcesce iznad toga.

Zanimljivo Mar-ov Philips ima po njima najzasicenije boje i moram priznati da mi je promaklo da on ima LED pozadinku?

Uglavnom, nek ti se ne kvari i bit ces sigurno zadovoljan. Jedino daj koju povratnu za ostale, kako si zadovoljan crnom/slikom u MM/filmovima. Jer to je ionako najvecem broju najzanimljivije pitanje.
Visage je offline   Reply With Quote