Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 15.09.2010., 21:42   #750
chvarko
Beaker

chvarko's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Ovako, iz glave... Stavis zadnji B-radov. Samo otpakiras na stick i ubacis i kad ti ponudi instalaciju prihvatis.

Nakon toga na usb-u koji ce stalno biti ukopcan napravis direktorij ".wdtvext-plugins" (mozda i nema veze za torente, ali ti ponudi mogucnost skidanja dobrih pluginova u meniju kao onaj za subtitlove, za pojacati i smanjiti glasnocu ili za puno bolje opcije premotavanja i go to).

Sad provjeris ime WDTV-a Obicno je to wdlxtv.lan ili njegovu ip adresu u ruteru i u IE (neznam za FF, ali Opera mi nije radila kako treba) utipkas sifru (wdlxtv:wdlxtv).

E sad to je jos samo ostalo kliknut na rtorrent lijevo pod Built-In Daemons
ako nije vec startan (ikone na vrhu) - a ako je onda u ikoni imas config. Tu u mount table provjeris gdje je mountan tvoj stick/hd u linuxu i to uneses kao direktorij. (meni je upisano u direktorij: /tmp/mnt/2CFF-F174/)

Sad kad kliknes na ikonu dobijes sucelje slicno utorentu i tu se vec sam mozes snaci.

Neznam dali ce sve to sljakati bez da preko telneta promjenis pass (mozda to treba smao za ftp) - ako treba onda preko web enda imas telnet pa se logiras kao root bez sifre i promjenis sifru.

# passwd
Changing password for root
New password:
Bad password: too weak
Retype password:
Password for root changed by root

Evo link na eng o rtorrentu...

http://wiki.wdlxtv.com/How_to_use_rTorrent
Hvala na objašnjenju, ali moram ga pročitati još nekoliko puta da sve polovim.
Do sada nisam ništa radio sa Linuksom, pa mi ovo izleda ko "nuklearna fizika"
Kad uhvatim vremena, moram ovo probati, samo jedna stvar:
ako sve krene po zlu, mogu li nazad na WD-ov firmware (po sjećanju, da bi ga prihvatio treba mu promjeniti broj na veći)
primjer 1.02.21 > 1.02.22
Jel to tako radi ili...