mislim da si rekao da pronađem na google neki plugin
sad sam stavio foobar2000 v1.1 i ovo convert stereo to 4 i crossfader,centralni mi ostaje mute
Citiraj:
Autor Wolverine
Da čitaš što drugi pišu vidio bi da sam naveo naziv.
Convert Stero to 4 channels
ili ti ga

|
Citiraj:
Autor Flikoman
Meni si već par puta napomenuo da si novi u tome i pošto sad vidiš da ti zvučnici rade normalno na stereo modeu kloniranom na sve zvučnike, i dalje stojim iza toga da nešto krivo spajaš. Ne pitaj me što jer je to nemoguće napamet reći, ali nisi nešto dobro spojio ili poštelao.
|
mislim da sam već stavio slike i bilo je odgovora da je sve dobro spojeno
ovo šta govorim da "rade svi zvučnici" mislim kad stisnem auto test play pa se čuju bipovi iz svakog zvučnika posebno,uglavnom sve se svodi na to da li se čuju ili ne ovi najmanji zvučnici koji bi trebali bit REAR kako vi kažete(a i piše lijepo na njima rear left i rear right) a ne SIDE
kod drivera side uvijek dostupan,a rear opcija uvijek nedostupna(niti uključit niti isključit)....da se razumijemo probao sam 3 verzije realtec drivera...uvijek brisao sa revo unistaler i još sa driwer sweeperom
1. opcija: zvučnici rade svi ali moram softwerski u driverima(na crnom izlazu) prebacit(conector retasking) sa rear speaker out na side speaker out....
2. opcija kad svi rade,nazovimo je "hardverska",iskopčam crni 3.5mm kabel sa crnog rear izlaza na matičnoj i prespojim ga na sivi SIDE Speaker out
3.opcija da kupim recimo asus xonar ds(nitko je nije predložio) koja ima iste izlaze kao i ova na matičnoj...zašto mislite da sa zvučnom ne bi bilo problema a sve je isto ko i na integriranoj...zanemarimo kvalitetu zvuka